31. jul. 2011

Farvel.. for nuI morgen smutter jeg afsted i sommerhus med nogle veninder.. der bliver nok ikke så meget aktivitet på bloggen her den næste tid. Jeg føler mig meget uinspireret og ved ikke rigtigt hvad jeg skal blogge om og har ikke overskud hvis jeg nu endelig har en idé. Det kan være at det pludselig kommer tilbage - det gør det! men lige nu holder jeg lige skrivepause.

Jeg har oprettet en tumblr(http://s-thaf.tumblr.com/) da jeg tror det er lidt mere mig her for tiden - sådan uden ord. Jeg håber det er okay, jeg tror at alle bloggere går igennem sådan en fase som jeg gør nu og det kommer nok af den manglende blogging pga. ferie, så har jeg lidt glemt hvor hyggeligt det var engang. 

Hav en dejlig ferie søde læsere<3

9 kommentarer:

 1. Håber du bliver ved med at blogge!! Jeg elsker nemlig din blog rigtig meget!! Og billedet er rigtig godt :)
  Kig forbi, hvis du lyster :)

  SvarSlet
 2. Hold da op hvor er din top dog fantastisk! Er den genbrug? :) Og håber du finder lysten igen, du har lige fået dig en ny fast læser!

  SvarSlet
 3. Anne-Dorthe: Tusinde tak! :) hvor er du sød

  Anna Sofie: Tak! det er min venindes top, jeg tror hun har købt den i en vintage butik i KBH. Tak fordi at du vil læse med. Jeg får helt sikkert lysten igen :)

  Knus fra Sofie Louise

  SvarSlet
 4. Søde, søde Sofie Louise!
  Jeg ser absolut ingen grund til nogen pause. Jeg sidder og savler over din blog hele tiden man. Den er nogle gange bare lige det man behøver. Den er inspirerende. Dine billeder er fantastiske. Og du er rigtig, rigtig smuk.
  Jeg har fulgt din blog siden jeg fandt den.
  Jeg håber at du også vil følge min, og at du vil blive ved med at blogge her.!!!!

  http://amalie-maria.blogspot.com/

  kys

  SvarSlet
 5. Amalie-Maria: hvor er du bare sød. tak for din kommentar det varmer virkeligt! det er jer søde læsere som jeg jo elsker at blogge for, men ja det kan være når jeg starter igen med skolelivet osv. at der kommer faste indlæg. lige nu bliver det mere når jeg har noget vigtigt jeg vil dele med jer. jeg kigger lige forbi din blog. tak for kommentaren :)

  - Knus fra Sofie Louise

  SvarSlet
 6. Jeg har det på præcis samme måde for tiden! Jeg tror også, at det har noget at gøre med ferien :-)

  P.S. Er vild med din blog!
  /Emma

  SvarSlet
 7. Hej Sofie Louise. Kender godt det der med at inspirationen bare ikke er der, men du skal vide, at der er mange (inklusiv mig selv) der elsker din blog rigtig højt. Jeg håber virkelig, du får inspiration og lyst til at blogge igen. Du er for sej!

  oliviasommer.blogspot.com

  SvarSlet
 8. Det er jeg da ked af at høre! Er lige faldet over din blog, som jeg synes er vildt dejligt og følger nu - glæder mig, til du kommer tilbage og blogger!
  /Sofie
  www.soedesofieskriver.blogspot.com
  www.sofieskriverhistorier.blogspot.com

  SvarSlet