17. apr. 2011

Update fra Washington

En hurtig opdatering herfra USA. Har nu været i Washington et par dage, helt fantastisk og polistisk by, dog uden de store shoppemuligheder - men det kommer i NY!. I morgen tager vi afsted til Niagara Falls (verdens største vandfald) hvor vi også skal bo et par dage. Derefter fortsætter vi videre til New York og kører ind forbi Premium Outlets der er et stort udendørs center fyldt med lækre butikker kun med udsalgsvarer :) Glæder mig især til American Appereal og Converse butikkerne :)

Ligger lige nu i min seng oven på en god omgang sushi og en noget skuffende Starbucks iskaffe øvøv. Har ellers haft en dejlig dag ud over at min åbenbart meget lille blære giver mig en del problemer, når man skal stå i kø i butikker eller vente på toget ;) Jeg håber på at kunne give jer en lille update igen fra NY men det bliver desværre uden billeder da layoutet går helt amok på min lille bærbar, hvis jeg oploader billeder til bloggen.

Jeg håber i alle hygger jer hjemme i DK eller hvor i ellers befinder jer. Fortsat god påske :)

6 kommentarer:

 1. Virkelig fed blog!

  http://noirblancrouge.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Hvor lyder det dejligt! Gid det var mig :-)

  SvarSlet
 3. Niagara Falls er dog kun USA's største vandfald. Det største er Victoria vandfaldet som ligger i Sydafrika. Lidt geografi er rart!
  Fed blog!!
  Hej.

  SvarSlet
 4. Hehe Washington er et state.... er du i Wahsington state eller Washington DC?... :S
  Ellers lyder det dejligt!! Haaber du hygger dig!

  SvarSlet
 5. Hehe ja ups lidt småfejl! det er ikke det største hvis man ser på længde eller bredde men det er det vandfald hvor der ryger mest vand ned i sekundet og jeg var i Washington DC :) Ellers tak for de søde kommentarer!

  SvarSlet
 6. ved ikke helt hvorfor men er helt vild med din blog? xD anyways håber du hygger dig i NY - var selv af sted for ca en måned siden og det var virkelig fedt! Nye indlæg! tak

  xx Marie

  http://soothingsmoke.blogspot.com/

  SvarSlet