13. apr. 2011

Farvel.. igen!Hej dejlige læsere. Vil først og fremmest sige 1000 mange gange tak for at i læser med og kommenterer på mine indlæg. Det betyder virkelig meget for mig at Notes nu har rundet de 80 læsere! Jeg kan ikke andet end at smile :)Og nu til sagen... på fredag er det (som i nok ved) påskeferie og i den andledning skal jeg til New York! Men faktisk rejser jeg allerede i morgen formiddag. Jeg glæder mig såå meget, det er nok en af de byer jeg har hørt mest og bedst om, så kan ikke vente med at komme afsted. Desværre kommer det igen til at betyde nul blogging, medmindre jeg lige finder internet café og sender en hilsen :) Jeg kommer først hjem næste søndag så det er godt og vel 12 dage til jeg er klar til et nyt indlæg... øv :(Forresten ville jeg høre om nogle af jer har været i New York og derfor kan anbefale steder man skal se, caféer/restauranter man bliver nød til at prøve, steder man skal shoppe eller ting man bare må købe, når man besøger byen??Hav en dejlig påske! Kram herfra :)

I'm going to New York tomorrow so I want be blogging for a while! :( 

9 kommentarer:

 1. Du kan lave nogle planlagte indlæg som kommer ud imens du er væk :-)

  SvarSlet
 2. Uh, hvor er du heldig! Rigtig god ferie! :)

  Agnes
  http://agnesvictoria.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Lise: Hmm.. det vidste jeg ikke. Ej jeg er bange for at jeg ødelægger et eller andet på bloggen, mig og teknik er ikke en god kombi men tak for tippet! :)

  Agnes: Tak og i lige måde da! :)

  SvarSlet
 4. hey, looks sooo perfect :)
  visit me back!
  x

  SvarSlet
 5. lyder for fedt med New York! synes din blog virker ret nice, har ikke set så forfærdeligt meget, men alligevel, dét jeg har set er ikke ringe. overvejer at blive fast læser. tjek gerne min:
  www.laesnubare.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Nej hvor fedt! Gid det var mig :-)
  Jeg kan desværre ikke anbefale nogle steder da jeg aldrig selv har været der. God tur :-)

  xx

  SvarSlet
 7. Hvor er du heldig!
  Jeg var selv i New York sidste år og aldrig i mit liv har jeg oplevet noget lignende. Det er simpelthen så vildt! Du skal virkelig glæde dig..
  Der er så meget at se derover og alt sammen er lige fedt! Noget jeg synes var fantastisk, var at være oppe i Empire State Building, der kunne man se udover hele New York og bl.a. kunne man se Frihedsgudinden, som så meget lille ud oppe fra de højder ;)
  Husk at bl.a. converse og levis er ekstremt billigt derover i forhold til hjemme i lille DK.

  Rigtig god tur!
  Mvh Ditte

  SvarSlet
 8. These photos are SO GOOD!
  xo

  SvarSlet
 9. Elsker de her billeder!

  www.tildespassionpourlamode.blogspot.com

  xx

  SvarSlet