28. apr. 2011

Tors-dejlig-dag

Dagen idag har været SKØN. Jeg har hygget og solet mine overraskende blege ben, med nogle piger fra min klasse. Vi har grinet, snakket og spist "hjemmelavede" hotdogs. Sidder nu med en kop kaffe og prøver at færdiggøre min franske synopse til i morgen øv! Heldigvis skal jeg først møde kl. 10, så regner med at gå lidt tidligere i seng og sove max igennem(min krop er død = jeg må have søvn).

Outfit-billedet er faktisk fra igår, så jeg har snydt lidt. Der er desværre kun 2 billeder fra idag, da vi alle har løbet halv nøgne rundt uden makeup og nogle med ketchup i hovedet(efter aftensmad) bestemt ikke særligt charme-rende... ville derfor skåne jer dejlige læsere! :) Jeg håber selv at i har haft en dejlig dag - men kan man have andet en dejlige dage det er jo SOMMER!!!

Hm.. jeg ved ikke hvorfor billederne er lidt uskarpe, undskyld for det - jeg prøver lige at se hvad der er galt i mor-gen :)

3 kommentarer:

 1. Hvor lyder det dog hyggeligt! :-)
  Og fint outfit. God weekend.

  xx

  SvarSlet
 2. Jeg ved ikke, om det bare er mig, men jeg kan ikke se billederne til det her indlæg ??

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com/
  :

  SvarSlet
 3. Jeg kan heller ikke se dem :( Jeg har prøvet forskellige ting men hvis det sker igen i et nyere indlæg må jeg gå hårdere til værks!! :)

  Hilsen Sofie Louise

  SvarSlet