17. okt. 2011

Paris


Jeg er lige kommet hjem efter et par rolige dage i sommerhus og er nu allerede ved at pakke til Paris. Jeg har aldrig været der, så jeg glæder mig utrolig meget! Er der nogle af jer der kan anbefale steder at shoppe, spise, se? Det ville være lækkert med lidt personlig an-befaling fra jer :)

10 kommentarer:

 1. Har dessvære ikke været i Paris, men rigtig god tur!!! ;)

  SvarSlet
 2. Shop masser fa crêpes, de er så lækre, hæhæhæ.. Men ellers så er det på gaden mellem de to triumpbuer du finder de store butikker, og på sidegaderne er alle de lokale shops :-) Håber du finder en masse du kan bruge, skatter... Kys, god tur og hils familien!

  SvarSlet
 3. RIGTIG GOD TUR!

  Når du så kommer hjem, tænkte jeg på om du ikke kunne lave en guide med hvordan du får dine billeder til at være så store, hvordan du gør din blog så bred, hvilken skabelon du bruger og forskellige andre ting, som du selv ville synes ville være relevant i sådan en guide?

  Ville hjælpe mig rigtig meget!!

  SvarSlet
 4. Jeg er i Paris lige nu. Og her er så dejligt! Du skal glæde dig så meget! Der er rigtig mange små og store butikker, så det er bare med at gå på opdagelse. Tag en pause på en af de utallige caféer /restauranter når i går ned af Champs Èlysées. Det er rigtig hyggeligt. Lig’ mærke det det fransk folk, synes at både unge og gamle er meget inspirerende, og karakteristiske i deres tøj stil!. Ligeså’ vel som selve byen og gaderne! :)
  Et lille tip: Tag bussen rundt når i skal se noget, det er ikke så dyrt og i får set meget mere af byen, end hvis i tager metro.
  Rigtig god tur!
  Laura
  livingeithlaurasokilde.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Det vil jeg huske!! tak :D

  SvarSlet
 6. kig forbi :)

  http://annesofieac.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. ELSKER paris! Du er hjertens velkommen til at kigge forbi min blog simonebjoernklausen.blogspot.com, tak :)

  SvarSlet
 8. Åh, Paris! Hvor jeg dog misunder dig lige nu :)
  Er helt faldet for din blog, må jeg ærligt indrømme!

  Kram,
  S fra www.tankestroemninger.blogspot.com

  SvarSlet
 9. Jeg kigger forbi jeres blogs saa snart jeg er hjemme med ordentligt internet og tastetur :)

  SvarSlet
 10. De gange jeg har været i Paris, har mest været for at se museer, historiske ting og af den vej samt Disneyland, så kan ikke komme med så meget, men inden jeg til sommer tager til Paris igen, skal jeg i hvert fald også søge og spørge efter diverse butikker, spisesteder og andet!
  Du må have en god tur! :-)

  walkblack.blogspot.com

  SvarSlet