24. okt. 2011

Dagens
sweater - vintage // skjorte - second hand // nederdel - h&m // støvler - texto 

Så er jeg hjemme fra 5 fantastiske dage i Paris. Jeg har aldrig været i en by hvor kvinderne og også mændende havde så lækker stil! Klassiske jakker, dyre tasker og alt for høje sko, rendte man ind i alle vegne. Jeg blev så inspireret af deres tøj at jeg nogle gange glemte at kigge på byen (hehe). Hvis jeg var rig gik jeg ud og købte en masse høje dyre stiletter, en lang uld trenchcoat og en lækker lædertaske! Men det er jeg jo desværre ikke, altså rig... så fik kun købt disse lækre ørkenstøvler, som jeg har på idag. De er virkelig fine og lidt mere feminine end almindelige ørkenstøvler med flad sål og bred fod. De her har en lille hæl og er smalle :) Jeg er super glad for mit køb, selvom det også var det eneste. Jeg har forresten også lige købt nogle lækre støvler fra Vagabond. Dem viser jeg jer i løbet af ugen. 


Lige nu sidder jeg med en dejlig kop kaffe og nyder min morgenmad og glæder mig over først at skulle møde kl. 12 :) Jeg håber i alle har haft en skøn ferie, for det har jeg! 

5 kommentarer:

 1. Det ser ekstremt lækkert ud alt sammen! Mums!

  Knus fra Sofie
  www.soedesofieskriver.blogspot.com
  www.sofieskriverhistorier.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Rigtig fint outfit!
  Og jeg er vild med dit Paris-køb :-)

  xx

  SvarSlet
 3. Virkelig fed blog og stil. JEg glæder mig til at læse af den fremover, da jeg lige er blevet fast læser. Jeg håber du også vil blive fast læser, da jeg lige er startet på min blog. Det ville jeg i den grad værdsætte. Men rigtig god blog, keep it up. :)
  //M
  http://chainsofdaisys.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Du har en rigtig fed stil + du er virkelig smuk!
  Dit ansigt er helt unikt, kunne virkelig godt forstille mig, dig som runway model!

  Håber du kigger forbi
  Mona-l.blogspot.com

  SvarSlet