9. jul. 2011

Mine produkter

Mit princip er at bruge så mange produkter der er allergitestet og med Svanemærket. Det er ikke fordi at jeg har allergi eller meget følsom hud, men jeg føler at jeg passer bedre på mig selv hvis jeg ikke kører parfume, farvestoffer og kemikalier rundt på kroppen, i mit hoved og i mit hår. Til mit hår bruger jeg en balsam og shampoo fra Minirisk. Andre mærker jeg bruger er Neutral og Änglemark.
Til min krop bruger jeg Neutrals bodylotion, bodylotion fra Aveeno(et økologisk mærke fra USA) og Piz Buin self tanner, hvis solen ikke lige gider samarbejde med min blege krop - og her kommer lige en anbefaling, hvis i skal ud og købe en selvbruner SÅ KØB DEN HER!! den er virkelig god, da den for det første er en creme altså ligesom en bodylotion og derfor meget nem at smøre ud og det mest smarte... man kan indstille den til hvor brun man vil være. Hvis i kan se det, er der et farveskema under låget, den kan man dreje og indstille - super smart. Den koster forresten 159 kr. i Matas. 
Og her er så lidt diverse. Håndcreme fra The Body shop, make-up fjerner fra Minirisk, dagcreme fra Minirisk(den bruger jeg som regel på ferier som både bodylotion og ansigscreme), deodorant fra Minirisk, ansigstcreme fra Aveeno og til sidst ansigst creme fra Eucerin.
Selvom jeg bruger parfumefri produkter er jeg dog ikke helt hellig. Som regel går jeg ikke med parfume, men hvis jeg har lyst sprøjter jeg lidt Elizabeth Arden Green Tea eller Green Tea Summer på. Til fester bruger jeg DKNY Be Delicious, da den er mere tung og sexet end Green Tea, der er mere frisk og hverdagsagtig.
Til hverdag bruger jeg min Maybelline mascara(beige) på de øverste vipper, Concealer fra enten ELF eller Maybelline, min foundation pudder fra Loreal Paris og min pudderbørste fra ELF. Samlet giver det et meget naturligt look. Til fest bruger jeg min foundation fra Maybelline og min mascara fra Maybelline(gule) på både de øverste og nederste vipper. Derudover bruger jeg de samme produkter som til hverdag. Det giver også et meget naturligt, men mere sexet og makeuppet look(hvis man kan sige det). Som i nok kan se er jeg ret stor fan af Maybelline, men de laver virkelig gode og billige produkter!


I spørgerunden har nogle af jer spurgt om i måtte se hvilke produkter jeg bruger, så ja.. rul op og i har svaret :) I er velkommende til at stille spørgsmål vedrørende produkterne eller hvorfor det netop er dem jeg bruger.

These are the products that I'm using :)

7 kommentarer:

 1. great products :)))

  LOVE minnja

  http://minnja.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Jeg har det på samme måde som dig, og jeg har selv mange af de produkter :)

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Rigtig skøn blog du har dig! :-)
  Jeg tror lige jeg vil tage en tur i matas, for at købe den vildt smarte selvbruner du har!

  http://to-liv.blogspot.com/
  http://gemt-bag-et-kamera.blogspot.com/

  - Amanda..

  SvarSlet
 5. Hi! I like this post so much, really intresting!
  If you want come and visit my blog, and if you like, follow me!

  http://cosamimetto.blogspot.com/

  SvarSlet
 6. Lækre ting. dejlig blog.

  fashionincopenhagen.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Tak piger for de dejlige kommentarer. Jeg kigger på jeres blogs når jeg kommer hjem fra ferie.. sidder nu med 5 min. tilbage på internetcafé :) knus fra Sofie Louise

  SvarSlet