6. jul. 2011

Farvel ;(

Min bror lavede denne lækre burger til mig i går til frokost.. "Sofiiiie tag lige et billede af den til din blog" haha, men ja den er da også bare fin(og smagte utrolig lækkert). 

I morgen rejser jeg til Sverige og videre til Bornholm og har derfor ikke mulighed for at lave "live" indlæg. Derfor sidder jeg og færdiggør de sidste planlagte indlæg til jer og I skal glæde jer, det bliver ikke kedeligt :) Jeg håber på, at der er internet på campingpladsen på Born-holm, så jeg kan svare på jeres kommentarer, for dem må i endelig ikke tro jeg ikke læser - selvom jeg er væk!

I må have en dejlig ferie søde læsere og tusinde tak for at i læser med! Kan slet ikke tro at NOTES næsten er oppe på 170 læsere via Google og 25 via Bloglovin. I er bare for skønne :)

I'm going on vacation tomorrow put I've made some planned post for you guys! :)

6 kommentarer:

 1. Den ser utrolig lækker ud :-) Håber du får en god ferie!

  Knus,
  Katarina
  katarinanatalie.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ser frem til at høre mere fra dig! Du må have en skøn ferie! :)

  Agnes
  http://agnesvictoria.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Sælger du aldrig ud af dit tøj osv? :-)

  SvarSlet
 4. Næsten aldrig desværre. Det meste af det tøj jeg ikke bruger giver eller sælger jeg til mine veninder :) Jeg har en gang haft en profil på trendsales, men jeg blev for utålmodig da det ikke blev solgt og lukkede min profil. Desværre :(

  Hilsen Sofie Louise

  SvarSlet
 5. mmuums, en lækker sandwich!! Du er VILDT godt til at tage billeder. Jeg er nu fastlæser af din blog, håber også du vil følge min :D

  SvarSlet