11. maj 2011

Problemer med billeder

Hey alle sammen! Jeg har fået nogle kommentarer med hensyn til mine billeder, da i ikke kan se dem. Jeg har det samme problem, så det er ikke jeres computer der er noget galt med. Nogle gange kan  man se dem, andre gange virker de ikke. Jeg ved ikke om jeg skal prøve at oploade billederne direkte til blogger i stedet for først i picasa-webalbum og så føre html koden over til mine indlæg. 

Det eneste der så kommer til at ske er at billederne bliver mindre :( Men jeg kan prøve at gøre det i de næste par indlæg og se om det dur, så må jeg vel finde på en anden løsning, hvis det er mit picasa-webalbum der er noget galt med. Men hvad synes i jeg skal gøre?

I know there is some problems with the pictures on the blog. I'll try to figure it out, but what do you think i should do?`Billederne bliver den størrelse som disse billeder har, hvis jeg oploader dem direkte!

9 kommentarer:

 1. Har du prøvet først at redigere størrelsen på billederne i et redigeringsprogram og derefter oploade dem direkte, hvor du så vælger oprindelig størrelse? :)

  SvarSlet
 2. Jeg kan desværre ikke finde ud af det, så hvis i ved hvordan man gør billeder større i picasa - uden at oploade dem til et webalbum, vil jeg meget gerne vide det! :)

  SvarSlet
 3. Rigtig fin blog du har her!
  Og skønne inspirationsbilleder :-)

  xx

  SvarSlet
 4. Jeg plejer at bruge Photoscape, som du kan hente gratis, til at redigere størrelsen :)

  SvarSlet
 5. Tack tack tack ska du ha!! Grymt fina bilder/outfits det dära!

  SvarSlet
 6. MHHHHM, dejlige billeder!
  Knus Caroline
  /carolineschubert.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Great collection of cute looks,

  Lovely post,
  Haute-flyxx

  SvarSlet
 8. Nice blog:)) I invite you to my blog:)
  FOLLOW?

  SvarSlet