10. maj 2011

Det her er egentlig et lidt underligt indlæg, men jeg trængte bare til at komme ud med min glæde, det skal der vel også være plads til?

Kender i det når man ser frem til ugen og ja.. resten af ens liv? Jeg har det så godt i øjeblikket(hvis man dog ser bort fra eksamener og utrolig grimt cigaret-brændsår i ansigtet, efter en lidt for vild aften i fredags).

Idag skal jeg til Lyngby og shoppe lidt basis ting(bh'er og t-shirts) sammen med min veninde Linnea. På torsdag skal jeg på Bakken med min familie og vores tætte venner. Fredag drager jeg mod KBH for at være sammen med min dejlige veninde Emma Line, vi skal på vores sædvanlige loppemarkeds-rute og tage lidt billeder. Lørdag tager Emma Line og jeg på Fashion Flea, jeg har glædet mig i laang tid :) Jeg slutter weekenden af med min søde kusines fødselsdag.

Det bliver en super uge! For mine venner er dejlige og jeg glæder mig hver dag til at komme i skole. Jeg glæder mig til at stå op om morgenen og mærke solens varme, når jeg cykler til skole. Jeg glæder mig til de lune aftener, hvor jeg kan sidde på min terrasse med et tæppe over mig og en kop kaffe. Jeg glæder mig til at det bliver rigtig sommer og jeg kan tage til stranden eller ligge på vores båd og sole mig med nogle veninder, spise jordbær og drikke kolde øl. Jeg glæder mig til gymnasiet og alt der følger med. Jeg glæder mig til det hele...

4 kommentarer:

 1. vil du linke/fortælle om de der loppedmarker?:)

  SvarSlet
 2. helt samme spørgsmål herfra :-)
  /AC
  www.lyrogac.blogspot.com

  SvarSlet
 3. Ja selvfølgelig. Jeg laver et indlæg her én af dagene :) Tusinde tak for at skrive, hvad i gerne vil se på bloggen, det er dejligt med lidt inspiration til mine indlæg!

  SvarSlet
 4. Aww, blev helt glad af at læse dette indlæg! Det er mega cute :D

  www.leilaswonderland.blogspot.com

  SvarSlet