8. feb. 2011

Tirsdag

Jeg har idag været med min dejlige veninde Janine på Cafe Sisko i Bagsværd. Det var rigtig hyggeligt og vi fik en skøn lang tøse-snak :)
I skolen er der mange lektier for og lige om lidt er der vinterferie(yes sir!), der for mit vedkommende kommer til at foregå i Norge.. nærmere betegnet Geilo. Rigtig skulle jeg have været til Egypten, men som i nok har hørt er der en del uro og alle lande har kald deres folk hjem. Heldigvis er det to-tre år siden jeg var på en rigtig skiferie med hele min familie, så jeg glæder mig faktisk ret meget :) Min mor har fundet den fedeste lejlighed lige ud til skiliften hvor alle 11 mennesker kan bo i. Det bliver super hyggeligt. Hvad skal I i jeres vinterferie?

Dagens outfit:
Tyrkis second hand cardigan. Tyrkis undertrøje købt på Fashion Flea i lørdags. Afklippede Only jeans. Vintage ringe (+ mine nye støvler også fra Fashion Flea. Se dem HER)

Forresten er jeg besat af Tina Dicow og har det sidste halve år nærmest kun hørt hendes sange(udover til fester). Nærmest alle hendes tekster sidder fast i mit hoved. Jeg elsker hendes stemme og sange! Sangen her hedder Let's get lost. Hør den :)


xx
Sofie Louise

3 kommentarer:

 1. Sikke et fint og enkelt outfit! you got a really nice style ;-)

  SvarSlet
 2. Jeg skal bare være hjemme, men jeg elsker også Tina Dickow. Var inde til hendes koncert den 25 november 2010 i KB Hallen. Fed blog (:

  SvarSlet
 3. Camilla Emilie: Tak :)
  Johanna: Det lyder hyggeligt! Ej jeg ville så gerne have været derinde, men jeg kunne ikke den dag desværre.

  - Sofie Louise

  SvarSlet