7. feb. 2011

Største tendenser: Forår/sommer

HVID: Den hvide farve hersker. I toner af porcelæn, elfenben, creme og kridhvid og materialer som bomuld, chiffon, silke og blonde er i fokus.


1970'ERNE: brændte farver, denim, striber og blomsterprint. 1970'erne dominerer. Du kan selv vælge, om du er til den casual udgave eller glamversionen.


FARVER: Elektrisk blå, neonpink, absintgrøn, citrus og mandarin. Foråret og sommeren byder på en regnbue af farver. Skab et tone i tone-look med samme farve, eller miks på kryds og tværs.


MIDI-SKIRTS: Den nye nederdellængde er midi - til under knæet. Både pencilskirts, bondeskørter og plisserede ballerinanederdele stopper først, når de er til midt på læggen.


MØNSTRE: Hos Stella McCartney er det citrusfrugter, hos Prada bananer og aber, leopard hos Givenchy og striber hos Jil Sander. Mønstrene kommer i alle afskygninger og pryder alt fra kjoler til shorts, nederdele og toppe.


THE SUIT: Det maskuline jakkesæt har fået et feminint tvist. Skab en mild silhuet med pyjamasbløde bukser - vælg lyse farver eller farver med knald på. Miks med en klassisk herreskjorte, en silkeskjorte eller en draperet top.

Hvad synes I om de nye tendenser?

xoxo Michala


1 kommentar:

  1. jeg er vild med mønster, hvid og suit trenden...
    men jeg vil helt klart også afprøve oversized tanktoppe, uglet hår og slidte cowboyds shorts til sommer

    SvarSlet