13. dec. 2011

Om lidt blir her stille..

Notes fyldte for nogle dage siden 1 år. Det har været et helt fantastisk år, med en masse indtryk og inspiration. Jeg har virkelig nydt at blogge og har aldrig gået så meget op i en hobby som blogging. Og så er der alle jer læsere - det ville ikke være det samme uden jer! At jeg på et år har udgivet 301 indlæg og skrabet omkring 400 læsere sammen er helt uvirkeligt. Jeres kommentarer og rosende ord har været grunden til at jeg har forsat med at blogge. Nu er der desværre mange ting at se til og jeg har ikke på samme måde tid og desværre heller ikke lyst til at være den aktive blogger jeg selv synes jeg har været, bortset fra de sidste måneder. Men alt godt har en ende og jeg tror at jeg er kommet frem til at Notes skal lukke og slukke. Det kan være at jeg en dag kommer tilbage eller laver en ny blog med en anden indfaldsvinkel. I så fald vil i blive informeret. Jeg lukker nemlig ikke Notes, da jeg selv godt vil kunne se tilbage på alle mine indlæg og jeg håber da også at i vil kigge tilbage.  Alt i alt har Notes været en fantastisk oplevelse for mig og jeg ser tilbage på tiden som blogger med glæde i mine øjne. Tak for alt, dejlige læsere. I har været de bedste man kunne tænke sig. Jeg håber at i har nydt at følge med, jeg har i hvert fald nydt at skrive, tale billeder, optage videoer og lave layout for jeres skyld.

Selvom det lyder utroligt at noget som en blog kan betyde så meget, sad jeg med en klump i halsen og tårer i øjnene, da jeg skal spurgte min mor, hvad hun sagde til at jeg ville lukke Notes og læste dette op for hende.  Tænk at dette eventyr er slut. Jeg har derfor været meget i tvivl om jeg skulle udgive dette indlæg eller bare være en "dårlig blogger" der næsten aldrig laver indlæg. Men jeg er kommet frem til at dette er det rigtige at gøre. Jeg håber at jeg en dag får lysten igen selvom det nok ikke bliver foreløbigt. Farvel ;(

Kim Larsen - Om lidt blir her stille

12 kommentarer:

 1. Hvor er det ærgerligt at du lukker Notes! Kommer til at savne din blog så meget! x
  jesuischristine.blogspot.com

  SvarSlet
 2. ØØØØØØØV!!! :(

  SvarSlet
 3. Det er selvfølgelig super ærgerligt at du stopper med at blogge, for din blog er fantastisk og du er en stor inspiration. Jeg er dog glad for, at vi stadig har mulighed for at se dine gamle indlæg. Jeg håber, at du får lysten (og tiden) til at blogge igen - for jeg er sikker på, at mange kommer til at savne dine indlæg. Tusind tak for denne gang, det har været en fornøjelse af følge dig.

  SvarSlet
 4. Ej hvor ærgligt :( Men hvis det er det rigtige for dig, er det det du skal gøre :)

  SvarSlet
 5. Ih altså - hvor ærgerligt, din blog er vidunderlig!
  Men håber du lever livet fuldt ud - og at vi måske ses igen :-)

  Mange knus fra Johanne.

  SvarSlet
 6. Åh hvor ærgerligt, din blog har i en lang periode, været i min top 3....
  Den er så fin og personlig, dine videoer, stemningsfulde billeder og dit værelse, har være en stor inspirationskilde til min blog, der heller ikke kører på højeste aktivitets niveu længere. - Desværre!

  Overvejer også at stoppe min, for ja alt godt har sin ende og man skal stoppe når gnisten og "gejsten" ikke er til stede længere.
  Synes det er en fin ide, ikke at lukke den fysisk ned, da jeg gerne vil kigge tilbage på din lækre blog.. Dit værelse er en kæmpe (!) inspirations kilde for mig, jeg synes generelt bare du har været en fantastisk blogger.

  Undskyld dette blev lidt halv langt, men følte ligesom for at der skulle tages ordentlig afsked. - Jeg vil nu fjerne din blog, fra min liste over ynglings blog og kigge tilbage på en skøn og personlig blog.

  Ønsker dig alt godt fremover, held & lykke.
  Knus Erna - Ernarosenqvist.blogspot.com

  SvarSlet
 7. Ej hvor ærgeligt... alting har sin ende :)
  Tusind tak for en fed blog!!

  detertankendertaeller.blogspot.com

  SvarSlet
 8. du havde ellers en super god blog der gav meget inspiration!
  held og lykke i fremtiden

  Hugs http://laurakjerstine.blogspot.com/

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 10. Tusinde tak for jeres fantastiske søde kommentarer! I har været nogle skønne læsere, bliver helt ked af det ved tanken om at det er slut. Tak for alt det i ubevidst har givet mig :) Kram fra Sofie Louise

  SvarSlet
 11. Super flotte og interessante billeder! :) Er nu fast læser! :)
  Tag meget gerne et kig forbi:
  www.abitofmebyanna.blogspot.com

  SvarSlet
 12. øv, din blog var ellers super god :-)

  - tag evt. et kig forbi min blog! www.amaliehoelgaard.blogspot.com

  SvarSlet