25. nov. 2011

Just hold me..


sweater - h&m // jeans - dr. denim // sko - converse

Det er faktisk et outfit for et par dage siden, men da mit internet var nede har jeg ikke haft mulighed for at poste det før nu. Sweateren er ny, super dejlig og blød. I aften har jeg valgt at bruge min fødselsdagsgave fra Ida, Selma og Nikoline, så vi skal først ud og spise og senere i biografen for at se den nye Twilight. Jeg glæder mig så meget til at tilbringe aftenen i hyggeligt selskab. Lørdag tager jeg til musikcafé på mine veninders skole og søndag til fødselsdags-brunch hos Emma Line :) Har I set den nye Twilight og hvad synes i om den?


Maria Mena - Just Hold Me

11 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig weekend! Jeg har set Breaking Dawn, og har faktisk også skrevet lidt om den her; http://iamawandertoo.blogspot.com/2011/11/nostalgisk.html :D

  SvarSlet
 2. Hey

  Elsker virkelig din blog og du har nogle super fede billeder! Er helt klart fast læser og håber at du også vil blive det på min!

  Knus
  Cecilie

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt! Btw, elsker din blog.

  Kat//
  katrinedamsgaard.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Du skal glæde dig til at se breaking dawn!;-) Du er altså en af mine yndlingsblogs Sofie Louise!

  SvarSlet
 5. Jeg har lige set den og hold da op hvor var den god!! uhh er helt i Twilight stemning :) men tak for de søde kommentarer! altid dejligt.

  - Sofie Louise

  SvarSlet
 6. Fint outfit ;)
  Det er dog faktisk et utroligt flot sted/location, du har taget det henne; husets i baggrunden's symmetri og træet til venstre som bærer samme linje - det for mig hele tiden til at tro at det er tre billeder der er sat sammen el. noget, ved første øjekast;)

  Kig genre forbi hvis du lyster!
  www.mieidablog.blogspot.com

  //Ida (den ene halvdel)

  SvarSlet
 7. Lækkert outfit! & Breaking Dawn er fantastisk! Kommer også helt i Twilights stemning når jeg tænker og snakker om den :-)

  http://iminnostalgia.blogspot.com/

  SvarSlet
 8. Tak Ida! Jeg synes dog selv at det hus ødelægger baggrunden hehe, men det er det eneste sted hvor der er nogenlunde lys :)
  Tak Stephanie - og ja den er så god :D

  SvarSlet
 9. Virkelig lækker blog du har dig! Vi synes din måde at sætte ting sammen på er meget inspirerende :)
  Følger nu!
  Tag et kig forbi vores ny opstartede blog, og smid gerne en kommentar.
  xoxo Simone & Mathilde

  SvarSlet
 10. Tak for den søde kommentar, jeg kigger forbi :)

  SvarSlet