20. jul. 2011

I'M BACK(billedstorm - Sverige)

Turen startede i Sverige, eller rettere sagt i vores lille røde ødegård(sommerhus). Der skulle vi fejre min farfars 70 års fødselsdag. Her er jeg iklædt min maxikjole fra H&M, min vintage sweater, et par hullede strømpebukser(ups..) og forskellige smykker. Faktisk sort fra top til tå. 
Der er altid gooooood til alt når vi er i ødegården. Det elsker jeg, så jeg lavede en stor skål frugt med natural yoghurt og min farmors "hjemmelavede" mysli. Mums :-) Juicen er af mærket Pure og er den pink med grapefrugt. Det er min yndlingsjuice, da den er så frisk og en anelse sur. Så drikker man nemlig ikke så meget, for man skal huske på at i juice er der faktisk lige så meget sukker i som i sodavand(holder mig nu stadig til juice om morgenen i stedet for et glas cola)

Lidt billeder fra et af dagenes outfits. Jeg har hvid H&M t-shirt, blå Dr. Denim jeans og sort Gina Tricot cardigan på. Neglelakken er fra Gosh og smykkerne er arvestykker eller vintage. 


En fin buket blomster min farmor plukkede.

 Et andet "dagens" med vind i håret, smil på læben og bare tær. Dejligt dejligt dejligt!


Jeg hyggede mig - som altid - som den eneste pige ud af en "børne"-flok på 6 :) Jeg elsker at være sammen med mine fætre, da de kan klare en lammer eller andet jeg kan finde på at give dem og så slå igen i stedet for at græde haha! Det har så også resulteret i at mine arme efterhånden er utrolig ømme og med store blå mærker.. men det er jo kun sommerferie en gang om året! :)

Min søde mor er super god i et køkken og stod for alt maden. Her får vi varm røget laks, tunmousse, asparges og kantareller vi selv har plukket på vores hemmelige svampested :)
Her til sidst, et billede af mit kluns dagen inden vi tog videre. Jeg har nederdel på fra H&M, blusen er købt i en genbrugsbutik, sandalerne er fra Defeeter, halskæden er købt på et marked i Berlin og uret er købt på loppemarked. 
____________________________________________________________________________________________________

Jeg er her til aften vendt hjem fra ferie. Jeg har haft nogle fantastiske dage i først Sverige og derefter Bornholm. Her har jeg samlet lidt billeder fra turen til Sverige. Allerede i morgen tager jeg afsted igen. Jeg skal besøge min veninde i hendes sommerhus indtil lørdag, hvor jeg derefter tager på højskole en uge og dagen efter i sommerhus i fem dage med en masse dejlige damer(gud.. jeg beder dig - lad mig ikke gå ned med stress) Puha.. jeg får helt sved på panden med alt det jeg skal nå.. men det er heldigvis nogle skønne ting jeg skal :)

I'm home! Just a few pics from the first week in Sweden. 

2 kommentarer:

  1. Har lige stenet din blog, den er super fed, så er selvfølgelig blevet fast læser. Du må meget gerne kigge forbi min blog, hvis du har tid og lyst. :-)

    Knus fra Line / gointotheairwaves.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Tusinde tak!! :) det betyder så meget for mig. Og ja, jeg kigger lige forbi :)

    Knus fra Sofie louise

    SvarSlet