26. jun. 2011

Mine svar på jeres spørgsmål


Hvis du kun måtte gå i en farve resten af livet, hvilken farve skulle det så være og hvorfor?
Hm.. det er jo svært, jeg ville nok vælge en basisfarve som sort eller hvid. Men jeg ville simpelthen have svært ved kun at gå i én farve, da jeg elsker at fremhæve et item med et andet og det kan man ikke på samme måde hvis alt er den samme farve.  Men hvis jeg skulle vælge ville det nok være sort, da det faktisk kan se super lækkert ud(se Marie’s stil på vildekaniner.dk)
Hvis du skulle have en til at style dig resten af dit liv, hvem skulle det så være og hvorfor?
Mary Kate/Ashley Olsen. De har virkelig afslappet og fed stil, jeg ville elske at eje ALT deres tøj
Hvad er det bedste ved at blogge for dig?
Det er nok at få mine tanker og oplevelser ned på skrift og så elsker jeg mine dejlige læsere og deres kommentarer. Jeg synes også at det er super fedt at have en ting at gå op i. At blogge er min største hobby, og jeg elsker at lege med layout og gøre min blog lækker at se på.
Hvad er dit bedste køb nogensinde?
Jeg synes at jeg har lavet mange gode køb(og også mindre gode) men ét af mine bedste køb må nok være mine støvler med hæl(samme model som Acne’s pistols). Jeg købte dem på Fashion Flea sidste år for 70 kr.
Hvem tager billeder af díg?
Jeg har for nyligt købt et kamera stativ, så nu sidder mit kamera på det. Så sætter jeg det ellers bare på selvudløser(min kamera remote kommer dog snart, så kan jeg stå med en lille fjernbetjening i hånden og tage billedet wee), inden jeg fik mit stativ satte jeg kameraet på stole eller på min terrasse.
Hvad kan du evigt og altid spise?
Nybagte boller eller franskbrød med smør og pålægschokolade mmmmm… jeg elsker det og ville ikke kunne leve uden. Når vi er på ferie tager jeg nogle gange en pålægschokolade med i kufferten hehe
Hvor er du om 10 år?
Så er jeg snart 27, er forhåbentlig snart færdig med min uddannelse på Universitetet, har en lækker lejlighed og en dejlig kæreste
Din perfekte hyggeaften bare med dig selv?
Slik, en god film, computer, nattøj, dyne og min kat(hvis den ikke tæller for en anden ud over mig)
Dine tanker om gymnasium?
Jeg  er kommet ind på det gymnasium jeg ville og jeg glæder mig sindsygt meget til at starte 

Jeg håber at i føler at svarene var nok :) Jeg laver også nogle videoer eller tager nogle billeder i løbet af de kommende uger, der indeholder min hverdags/fest makeup, mit værelse og mit yndlingtøj(altså alle de ting i har bedt om at se) 

1 kommentar:

  1. Dejligt med lidt info - og så er du jo bare smuk! :)

    Agnes
    http://agnesvictoria.blogspot.com/

    SvarSlet