9. jun. 2011

Lidt billeder efterfulgt af en masse sorte ord...

Billeder af mig! undskyld for kvaliteten, men jeg kunne ikke overskue at hente kamera osv(kender i det?) sidder nu med en dejlig fornemmelse af at have fået 10 i mundlig engelsk og have en hel uge til min dansk eksamen. I morgen skal jeg hygge med min skønne farmor og derefter videre til fest sammen med nogle crazy bitches. Vi er en gruppe piger, der siden vores musical-forløb har holdt sammen og stadig nyder hinandens selvskab. Desværre får vi ikke set hinanden så meget mere, men i morgen holder Caroline fest for hendes klasse og resten af os tøser er inviteret! Jeg glæder mig meget til at se pigerne og til at møde nogle der går på det gym. jeg skal starte på efter sommerferien.

I går var jeg til forpremiere på "Magi i luften" med Michala, Ida og Emma Line samt en masse andre bloggere, da vi var blevet inviteret af Nordisk Film. Jeg havde regnet med at det var en halv-tam og kedelig musical film, men jeg blev glædeligt overrasket. Jeg har aldrig set sådan en speciel film før! den bestod af vildt flotte scener, spraglede kostumer, kærlighed, en masse makeup og en utrolig nuttet og forelsket dreng. Den er virkelig underlig og er en blanding mellem en sjov teenage film og en børnefilm. Filmen omhandler både sex og kærlighed, men det er sådan en uskyldig måde det bliver vist og sagt på at man ikke kan andet end at grine. Den ene halvdel af os syntes at den var for speciel og den anden syntes den var vildt sjov og god, så det er en enten hade- eller elskefilm, hvis man kan sige det. Jeg er dog meget positivt overrasket og jeg kan helt klart anbefale den! :)

Og ja.. jeg ved at bloggen stadig ikke duer(se tidligere indlæg), men jeg håber snart at det kommer op at køre! :)

I went to oral danish exam today and it went great! Yesterday I went to see the danish movie "Magi i luften", it was an amazing and wierd movie.. but I loved it!

1 kommentar: