7. jun. 2011

DIY halskæde
Jeg købte nogle møtrikker/beslag på loppemarked for et par weekender siden. De har vist været brugt under en vask.. men jeg skruede dem af det håndtag de sad på og fandt en lædersnor derhjemme som jeg ikke har vidst hvad jeg skulle bruge til. Så lagde jeg møtrikkerne/beslagene i den rækkefølge jeg ville have og satte dem så på snoren. Og voila! en super rå og anderledes statement halskæde :)


Derudover ville jeg bare vise denne fine sweater som jeg købte i min lokale genbrug for 35 kr. Den er lidt mere grøn i virkeligheden og er et af de få items med lidt farve i mit klædeskab :)

Der kommer til at ske nogle ændringer på bloggen, da jeg har købt mit eget domæne. Det vil sige at bloggen frem over kommer til at ligge på adressen www.myblacknotes.com!! Jeg er super glad for endelig at få taget mig sammen til at skifte webadresse :)
I behøver ikke være nervøse for, at i nu skal huske den nye adresse. Blogger dirigerer jer nemlig automatisk hen på den nye adresse når i trykker på mine indlæg i enten Google-reader eller på Bloglovin'. Der går et par dage før at jeg får skiftet domæne, da det skal registreres at bloggen skal flyttes til en ny adresse. I mellemtiden kan i stadig følge mig her :)

1 kommentar: