29. jun. 2011

Help me :)

Jeg fandt for et stykke tid siden 3 rigtig søde nederdele. Den ene er min mors gamle og de to andre har min mor syet til mig da jeg var mindre, men jeg kan dog stadig passe dem :) Som regel er jeg ikke til farver, men disse nededele er lidt indisk-inspireret og det elsker jeg. Men.. jeg har ikke helt nogle idé til hvordan jeg kan style dem uden at de bliver for meget, da jeg helst vil holde det enkelt, nu de har så kraftige farver.. så har i nogle forslag til styling?

How do I style these skirts? Please help me :)

12 kommentarer:

 1. ville style dem med en enkel ensfarvet top/tee, og så bare tilhørende accessories. nederdelene er jo ret friske, så der behøves ikke så meget :-) det kunne også være flot med en blondetop eller lignende.

  SvarSlet
 2. Jeg ved ikke hvordan man skal style den sidste, men jeg ville style de to første på samme måde: bare ben, converse, herre-inspireret skjorte uden ærmer, hvor den er knappet helt op.

  Er helt vild med din blog! God sommer ;-)

  SvarSlet
 3. ^^ Ellers ville jeg i stedet for skjorten, style den med en Random hvid t-shirt med sort print (-:

  SvarSlet
 4. Måske sammen med en ærmeløs skjorte (knappet helt op), evt. en sweater hvis det er køligere og simple accessories i form af bl.a. ringe? Og selvfølgelig nogle lækre sko.. måske converse da de 'styler' det lidt ned. Håber det er til lidt hjælp :)

  Agnes
  http://agnesvictoria.blogspot.com/

  SvarSlet
 5. tak for de gode tips!! :) det med en ærmeløs skjorte lyder i hvert fald tiltalende!

  kram fra sofie louise

  SvarSlet
 6. Rigtig fine nederdele, forstår godt at du kan lide dem! Du kunne bruge en cropped tee hvis du ville vise lidt hud, eller en stropløs top. Hvis det var lidt kolder kunne du bruge en langærmet og løstsiddende top, hvor du tog noget af det forreste under nederdelen :-)

  http://londonscherryberry.blogspot.com/

  SvarSlet
 7. faktisk syntes jeg den enkle hvide top er god - da e nederdel har brug for en del opmærksomhed. Jeg ville tage en lang sort draperet cardigan og et pas høje wedges på hvis jeg havde muligheden.
  Skøn blog du har her!

  SvarSlet
 8. Virkelig fint værelse!
  Sikke et scoop med de nederdele. Nr 1 og 2 ville jeg style med en oversized uld/cashmir sweather i neutral farve og kraftige smykker. Umiddelbart sko med plateu. Den sidste synes jeg er ret svær, tror jeg ville tage en helt opknappet skjorte, evt. tætsiddende. Med en statement halskæde og herre sko.

  Håber det kunne hjælpe!
  //Mille
  treschicforus.blogspot.com

  SvarSlet
 9. lækre nederdele, men også fint værelse :)

  SvarSlet
 10. tak for hjælpen piger!! :)

  SvarSlet
 11. First photo is very nice :) I like your blog, even if i don`t understand everything.

  lamufin.blogspot.com

  SvarSlet
 12. i dont know if my post went through but i wrote you could wear them with a patterned top with like colors. like a plain colored blouse with polka dots for the second one! im wearing a skirt like this on my blog a few posts back, come check it out! i love your blog btw. the outfits are great and you are so pretty you look like a model! im following your blog!

  SvarSlet