29. maj 2011

Loppemarked, Levi's og ny blog

                       

Da jeg som sagt skulle på loppemarked i dag roede jeg min brors "til-loppemarked-kasse" igennem og fandt denne Levi's bluse, der både var for lille til ham og mig, så jeg klippede ærmerne af og nu fungerer den fint! Jeg synes den er super fed og havde den på i dag sammen med mine sorte højtaljede Cheap Monday jeans, mit Levi's bælte og mine hvide Converse. På loppemarkedet fik jeg solgt SÅÅÅ meget tøj. Jeg solgte halvdelen af det tøj jeg tog med. I alt fyldte både mit og min venindes tøj 3 tæt proppede tøjstativer + en masse såkaldte "rodekasser". Jeg tjente 1.115 kr.(omg, så meget for brugt tøj!!?) super lækkert lige op til sommerferien :)
Min veninde, hendes mor og jeg har allerede aftalt at vi tager afsted om 2 uger igen, så vi kan få solgt resten inden det ryger i genbrugsbutikken.

Jeg håber at i har haft en dejlig weekend. Tak fordi i følger med.. jeg er helt vildt glad for at bloggen nu er oppe på 15 læsere via bloglovin' og 122 læsere via Google reader, det er da for vildt fedt!! tak for alle jeres kommentarer og søde ord. Det betyder virkelig meget for mig

Forresten er min inspirationsblog SSORT oppe at køre igen. Jeg har den nu sammen med min gode veninde Emma Line, hvor vi poster inspirationsbilleder som vi selv har taget, så det er en meget hyggelig og personlig blog :) Jeg håber at i vil følge med, selvom der ikke er så mange indlæg endnu! LINK LINK LINK

I've cut my brothers old Levi's shirt -  I love it! Look at my new blog. It's full of inspiring pictures taken by my lovely friend Emma Line and my self. I hope you'll follow(click the link above)! :)

5 kommentarer:

 1. Hold da op, ja det er mange penge du fik tjent! :D Men man klager jo aldrig over ekstra penge. :p

  elskershopping.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Ja jeg er også helt overrasket! :)

  SvarSlet
 3. Wow, det var da mange penge! Nice one. :D

  www.leilaswonderland.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hvor er det i holder loppemarked henne? ( leder altid efter nogle, det tit rigtig hyggeligt!)

  SvarSlet