1. maj 2011

Jeres mening..

Hej alle dejlige læsere. Jeg ville bare høre om i ville svare på nogle spørgsmål vedrørende bloggen:

1) Hvad kan i lide og ikke lide
2) Hvad er godt og hvad kan gøres bedre
3) Hvad ønsker i at se mere af på bloggen.

6 kommentarer:

 1. Jeg synes det kunne være über fedt hvis du droppede dine gadges ude i siden og fyldte siden ud med dine indlæg. Det vil give din blog mere personlighed efter min mening og man lægger derfor mere mærke til dine billeder og ord :-)

  www.toomuchmyself.blogspot.com

  SvarSlet
 2. din blog er fantastisk, følger den nu;-)

  http://thenotebookblogspot.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Jeg er lige blevet fast læser.... og det er jo fordi jeg kan li hvad jeg har set og læst indtil videre... jeg syntes i hvert fald det er godt ;)

  <3 Nanna

  SvarSlet
 4. Synes også du skulle droppe sidebaren, så selve siden med indlæggene bliver større. Så kan dine billeder ogaå blive større og derfor fange fleres ompærksomhed. Og ja, så synes jeg bare du skal have en masse billeder i dine indlæg :-) ellers er det hele godt!

  SvarSlet
 5. Det her er en af de bedste blog jeg læser! Den er simpilhen fantasitsk! Jeg ligger ikke så meget mærke til at sidebaren forvirre hvad du skriver eller billederne. Jeg synes at vi skal se nogen flere billeder af dig, dine veninder, y-steder (shoppe, cafeer o.s.v) Ellers er der ikke så meget at sige. Rigtig god stil!

  SvarSlet
 6. Tusinde tak for de fine kommentarer. Jeg har også overvejet at flytte mine gadgets ned i bunden, men er nok bange for at det let kan blive for meget inspirationsblog-layout, hvilket jeg ikke ønsker :)

  SvarSlet