14. maj 2011

Fashion Flea

Som mange af jer nok opdagede var Blogger nede igår. Det vil sige at mine to nye indlæg var blevet slettet. De er heldigvis kommet tilbage her idag :) så dem kan i lige tjekke ud, hvis i lyster! 

Idag var jeg på Fashion Flea, jeg havde egentlig aftalt med Emma Line at vi skulle lave en vlog, hvor vi viste vores nye køb, men da vi kom hjem og jeg tog det ene fejlkøb op af posen efter det andet, og Emma Line kun fik købt en kjole og et armbånd, droppede vi det. 

Jeg fik dog købt et par gode ting! Deriblandt en skjorte og et par Levi's shorts(YES!!!!!) Begge ting købte jeg i en genbrugsbutik igår. I dag var mine ikke-fejlkøb en Henrik Vibskov computer-sleeve, en brun Essie neglelak, et sort herre-ur, en enkel hvid top med blonde-halløj foroven og en beige top/kjole i noget underligt elastik-stof(virkelig flot!)

Forresten havde en af mine absolutte yndlingsbloggere, Gina Jaqueline, en stand. Jeg købte to toppe af hende, men de er desværre for små :(

Var i på Fashion Flea og har i gjort jer nogle gode køb?

Today I went to Fashion Flea. It's a big flea market where young girls sell their cool clothes and shoes. I've found some nice stuff but I've also bought some things that I'm not so satisfied about. I'll show you when I get my camera back! :)
1 kommentar:

  1. Din blog er utrolig fed, så jeg er blevet fast læser! Håber du vil kigge forbi mig og min venindes :-)

    //Veronica.
    www.ellisorev.blogspot.com

    SvarSlet