23. maj 2011

En ny til samlingen

Jeg var i dag forbi min lokale genbrugsbutik og fandt denne søde bodystocking. Den passer perfekt! Jeg tror jeg vil style den med et par højtaljede shorts og bare (forhåbentlig snart brune!!) ben her i sommermånederne :)

Undskyld for den dårlige billedkvalitet.. har lige fået af vide af min muddi, at mit kamera skal være til reparation endnu en uge, da de skulle bestille noget hjem fra udlandet(Arrrrrg! jeg dør snart uden det kamera!!! Jer der elsker jeres spejlrefleks kamera vil kunne forstå min smerte)

Bought this bodystocking in my local second hand store today

10 kommentarer:

 1. Hvor ligger den genbrug henne?:)

  SvarSlet
 2. Vidunderlig blog! :-)
  Er nu fast læser.

  Mys.
  http://anteed.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Ville godt nok heller ike kunne undvære mit spejlrefleks - men godt at du kan trøste dig med den lækre bodystocking!

  tiliaamericana.blogspot.com

  SvarSlet
 4. Hej Sofie Louise!

  Sikke dog en flot blog :) Jeg vil høre, hvordan du gør billederne så store? Jeg ved at man skal gå ind under indstillinger, indlæg og så skal man have den nye version af redigering. Men det har jeg ikke - ved du hvordan man får den nye version?? Det vil virkelig hjælpe meget!

  SvarSlet
 5. De billeder jeg har nu på bloggen er faktisk ikke de største man kan få. Man kan bruge forskellige metoder, men jeg har billedprogrammet Picasa og oploader mine billeder fra Picasa til et webalbum. Dernæst skal jeg gå ind på hvert billede, ændre billedstørrelsen og kopiere html koden, som jeg derefter sætter ind i mit indlæg. Det er meget besværligt at forklare og at gøre :(

  Men mine billeder "forsvandt" pludselig eller man kunne i hvert fald ikke se dem. Så jeg oploadede dem bare direkte til Blogger. Så trykker jeg på ekstra stor. Man kan også gå ind under html koderne og ændre højde og bredde, men ofte bliver billedet uskarpt.

  Hvis du er i tvivl om du har den gamle version af indlæg/billede-halløj så gå ind under:

  1) indstillinger
  2) Grundlæggende
  3) Globale indstillinger
  4) Vælg indlægs-editor
  5) Tryk på "opdateret editor"

  Jeg håber at det kunne hjælpe dig, men som sagt har jeg kun haft problemer med at oploade dem via webalbum osv. selvom det er det flotteste, da billederne virkelig bliver store! :)

  Hvis der er andre der ser kommentaren fra den anonyme og mit svar og bruger lettere/andre metoder end mig, så bring it on!! :) så er i dejlige

  Kram herfra

  ps. Tak for de søde kommentarer alle sammen!! :)

  SvarSlet
 6. Mega fed blog du har :)
  Har lige fundet den, og er nu fast læser! Elsker den bodystocking, du lige har købt! ;)

  SvarSlet
 7. Hvor er den fin! Sjovt, du skal gå på Gladsaxe, der starter min lillebror også efter sommerferien. Hvis du ser en høj, ranglet fyr med pjusket hår, som selv synes, han er lidt sjov, så hils lige på. ;)

  SvarSlet
 8. Sofie: Tusinde tak! :)

  Sarah: Hahaha. Det vil jeg gøre :)

  SvarSlet