9. mar. 2011

JEG ELSKER...

Transparente stoffer. Både kjoler, toppe og især skjorter. Det bliver lækkert når man til sommer kan nøjes med shorts, en bikini og en transparent skjorte over, som f.eks. på det første billede. Jeg håber at i kan få lidt inspiration af billederne og mine korte kommentarer :)

Tag en farverig bikini på under din hvide skjorte. Det får looket til at virke frisk og sommerligt, men stadig casual.

Hvis du synes, at det er for våget med kun en bh under din transparente skjorte, så brug en bodystocking, en long-line bh eller en top, for at dække dit bryst eller mave mere til. 

Også en transparent kjole kan være flot. Brug den med en strammere kjole eller en lang top under. Hvis du stadig vil have, at der skal være kig til bh'en, kan du tage en højtaljet nederdel på og sætte den sammen med din bh og altså undlade en top. Derved fastholder du det sexede look. 

Brug enten en bh i en anden farve end din skjorte eller hold dit look mere enkelt og brug en bh i samme farve som din skjorte. Forresten elsker elsker elsker jeg strømpebukserne på det sidste billede. Jeg har set mange der ejer et par på forskellige blogs eller i byen. Er der nogle af jer, der ved hvor jeg kan finde dem? :)

xx
Sofie Louise

Ps.  Husk vores nyoprettede Formspring under linket til Lookbook, spørg endelig løs!

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker også transparente materialer. Er især vild med det sort/hvid billed.
  Jeg har set et par strømpebukser på Urban Outfitters. De er ikke helt magen til, men de minder meget om. Her er linket: http://www.urbanoutfitters.co.uk/henry-holland-super-suspender-tights/invt/5743462260010/&bklist=icat,5,shop,womens,womensclothing,wlegwear

  Agnes
  http://agnesvictoria.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. De er super flotte! :) Tak for tip/link

  - Sofie Louise

  SvarSlet
 3. Meget inspirerende billeder! Love it :)

  Faldt faktisk over nogle tigths, der ligner meget fra ASOS. Link er her: http://www.asos.com/Pixie-Lott/House-Of-Holland-For-Pretty-Polly/House-Of-Holland-For-Pretty-Polly-Chain-Suspender-Tights/Prod/pgeproduct.aspx?iid=1288175&cid=7657&Rf-200=4&sh=0&pge=0&pgesize=-1&sort=-1&clr=Black

  http://frederikkewirstad.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Jeg er selv super vild med transparente stoffer, det er måske også derfor jeg et ton af sådanne skjorter. Og rigtig god ide med den farvede bikini :-)

  xx

  SvarSlet