22. mar. 2011

DE UDVALGTE!

Som afslutning på Bedste-blog-"konkurrencen" har vi nu udvalgt nogle lækre blogs vi synes i skal tjekke ud. Vi har også fået de søde bloggere til at svare på lidt spørgsmål- tak for hjælpen til jer :) Og så tusinde tak til alle jer der har lagt en kommentar med jeres blog.. det var svært at vælge, men her har i de bedste:
Navn: Sofie

Alder: 15 år, jeg bliver 16 på lørdag :-)

By: Jeg bor i en lille by nord for København, Sjælland

Hvorfor startede du med at blogge?: Min veninde havde en blog, og hun synes det kunne være rigtig sjovt hvis jeg også havde en, så jeg valgte at oprette en, og jeg var - og er bare helt vild med det! Jeg burde faktisk takke hende. Da jeg startede min blog tilbage i august var mit formål med bloggen at skrive om de ting der interesserede mig, det kunne være alt fra mit ejet liv, til mode, til at lægge en masse billeder ind som jeg selv havde taget. Det skulle være en form for mode-dagbog, hvor jeg kunne skrive de ting jeg havde i tankerne.

Hvilke blogs er dine yndlings og hvorfor?: Jeg er ikke meget for at sige hvilke der er mine yndlings, da blogs er så forskellige, og så personlige. Jeg synes alle har noget interesant og spændende at byde på. Dog er jeg vild med blogs som Elin Kling, Fashiontoast, Fashionsquad og 5inchandup. Men jeg er lige så vild med de danske blogs som ofte er rigtig hyggelige og på nogle måde mere personlige - så som Maja Ravn, Acie, Fierce og fattig på SU og mange andre! :-)

Hvor får du inspiration fra?: Jeg finder min inspiration over det hele! Jeg bliver inspireret af folk på gaden, byer, den musik jeg lytter til, og alle de fantastiske blogs jeg læser. Så stort set over alt.


BESØG WALTHER HER

__________________________________________________________________________________
Navn: Anna Eglite Sørensen 

Alder: 14 år

By: Århus 

Hvorfor startede du med at blogge?: Jeg startede med at blogge fordi jeg elsker mode!!! Og havde brug for et sted til at komme ud med alle mine tanker omkring mode. Havde læst lidt andre blogs og tænkte at nu ville jeg også prøve, og jeg elsker det!
  
Hvilke blogs er dine yndlings og hvorfor?: Nogle af mine yndlings blogs er WHY WE FLY, Anne Sofies Closet og Maja Ravn. Det er alle modeblogs som helt sikkert er det jeg læser mest! Alle pigerne har en vildt fed stil!

Hvor får du inspiration fra?: Min inspiration kommer mange steder fra, får en hel del inspiration fra streetstyles, blogs og catwalks. Hvis jeg skulle vælge nogle stilikoner ville det nok være Mate Kate og Ashley Olsen der mikser super fedt med vintage, rå smukker, pels, en masse glamour på en super fed måde!!


BESØG ANNA EGLITE HER

__________________________________________________________________________________En anderledes og sød blog, der handler om en piges mange kys :) Da det en meget personlig blog er der ingen steder man kan kommentere eller se bloggerens profil - det er selvfølgeligt forståeligt, men vi har derfor ikke haft mulighed for at komme i kontakt med bloggeren. Vi synes alligevel at i skal tjekke den ud for den er super sød og sjov!


BESØG KEEP KISSING ME HER

__________________________________________________________________________________
Navn: Emma Anne Finsted

Alder: 18

By: Østerbro, København

Hvorfor startede du med at blogge?: Fordi jeg simpelthen ikke kunne lade være :)

Hvilke blogs er dine yndlings og hvorfor?: 5inchandup, theglamourai og emily salomon, fordi både billeder og outfits er så smukke og inspirerende

Hvor får du inspiration fra:? BLOGS, som jeg læser hver evig eneste dag - er helt afhængig :)


BESØG WHATLIESAHEAD HER

__________________________________________________________________________________Navn: Lise Wedege.

Alder: Jeg blev 15 i starten af december.


By: Kolding.


Hvorfor startede du med at blogge?: Jeg havde set en af mine venner fra klassen havde lavet en blog, og det synes jeg var ret fedt. Jeg begyndte at læse nogle blogs, og besluttede at lave min egen. I starten var det simpelthen bare af kedsomhed jeg gjorde det. Og lige pludselig begyndte der at hoppe et par læsere op, hvilket jeg synes var ret fedt.. så jeg fortsatte bare. Jeg er utrolig glad for at blogge, og jeg lærer også meget af det.


Hvilke blogs er dine yndlings og hvorfor?: Det er ret svært for mig at vælge hvilke der er mine ynglings. Jeg læser utrolig mange blogs dagligt.. men to blogs jeg tjekker hver dag er Sofies blog (http://sofiesblog.looklab.dk/) og Ellen Westen (http://mswestin.blogg.se/). Derudover er jeg også vild med de blogs på min blogliste.


Hvor får du inspiration fra?: Som sagt læser jeg utrolig mange blogs, er der kommer en del af min inspiration fra. Ellers er det bare fra blade, hverdagen og andre steder på nettet.


BESØG FIFTEEN AND FASHION HER

8 kommentarer:

 1. Hvor ser det fint ud piger, igen tusind tak! ;)

  SvarSlet
 2. Nej hvor godt altså, som sagt synes jeg det er en super god ide! :-) Mange tak! <3

  xx

  SvarSlet
 3. Hvor er det fint. :-) Tak piger! :-)

  SvarSlet
 4. Tusind tak for de fine ord :)

  /Emma

  www.w-l-a.blogspot.com

  SvarSlet
 5. Undskyld, at jeg ikke har svaret på jeres mail før i dag! Håber ikke at det gør noget. :-)
  xx

  SvarSlet
 6. Det er i orden, men desværre er det forsent nu :)

  - Sofie Louise

  SvarSlet
 7. Mange tak piger, det er sku sødt af jer :)

  - Anna

  WWW.Keepkissingme.blogspot.com

  SvarSlet
 8. nice picks! you should translate to english, i'd love to read it!


  x zoé

  SvarSlet