20. feb. 2011

Et udsnit af S/S 2011's tendenser

Nå.. jeg kom faktisk op af sengen idag og gik i gang med nogle små DIY projekter. I får resultatet at se i løbet af de næste dage.
Og så lidt til modens verden. Denim og color blocking er nogle af de tendenser, der kom mest bag på mig og underligt nok også dem der har fascineret mig mest.

At ALT skulle være denim var meget in for nogle år siden og den tendens er fremme igen. Det er ikke kun en skjorte eller et par bukser der skal til, men både denim skjorte og bukser, der også følger tone-i-tone trenden. Jeg har helt klart tænkt mig at hoppe med på denim-moden, men nok ikke i "tone-i-tone"-graden, da jeg synes det nemt kan blive for voldsomt.

Color blocking er meget stærke farver sat sammen på kryds og tværs(dog ikke i mønster!!) Det kan se fedt ud hvis man blander en hvid t-shirt eller skjorte med pangfarvede bukser, men hvis du tør gå hele vejen så prøv at vælge tre forskellige skarpe farver til henholdsvis sko, underdel, overdel. Helt klart en trend man hurtigt spotter, hvis nogle moderigtige vælger at følge den. Jeg er personligt ikke til fænomenet Color blocking, da jeg som regel holder mig til neutrale farver.
Hvad synes i om de to tendenser?

xx
Sofie Louise

1 kommentar:

  1. Jeg er nok ikke så meget til det med denim men det andet er da cool nok.
    Jeg er fast læser tjek min og evt. følg den det varmer sådan:D
    http://idasgaderobe.blogspot.com/

    SvarSlet