8. jan. 2011

Armadillo

Jeg ved, at det er et stort sidespring fra de sædvanlige modeblogs spækket med lækkert tøj, høje stiletter og artikler med de nyeste modetips, men for et par dage siden fik jeg lidt af en øjenåbner. Det gik op for mig, at man skal sætte pris på livet og udnytte det fuldt ud. Selvfølgelig ved jeg det godt, men jeg så på det på en anden måde. Livet er så kort, det kan være, at det er slut i morgen, så hvorfor spilde det?
Brug livet på at være lykkelig og glad! Man kan købe en ny taske og føle sig lykkelig, men hvad er det virkelig i sidste ende, der gør en lykkelig? For næsten alle af os er det vores familie, venner eller kæreste og de stunder vi tilbringer med dem. Det er kærlighed, venskab og glæde, der gør os lykkelige.  Prøv og stop op og tænk over, hvad der gør dig lykkelig og prøv at brug ekstra meget tid på lige netop den ting. Prøv at være glad og tænk positivt når du står op om morgenen, lad vær med at blive irriteret over småting her i livet, for er det virkelig de ting, der tæller?

Grunden til denne anderledes øjenåbner var ”Armadillo aften”, der kørte på TV2 i går. ”Armadillo” er en slags reportage eller dokumentarfilm om de danske soldater, der er udsendt i Afghanistan. Man følger deres hverdag, deres kampe og de tab af liv, der følger med.  Det var kun noget af filmen der blev vist, hvorefter, at der var opfølgende debat med politikere. Denne film gjorde et stort indtryk på mig, og jeg anbefaler virkelig, at man sætter sig ned og bruger lidt af sin søndag aften i morgen på at se denne film og tænke over, hvad man vælger at bruge sit liv på.

First: Sorry for the wierd way this text look like!
I know
 that it is a major digression from the usual fashion blogs packed with nice clothes, high heels and articles with the latest fashion tips, but some days ago I got a bit of an eye opener. It dawned on me that you should appreciate life and exploit it fully. Of course I know that, but I looked at it in another way. Life is so short, it may be over tomorrow, so why waste it
Use life to be happy! You can buy a new bag and feel happy, but what do really make you happy? For almost all of us it’s our families, friends or boyfriend and the moments we spend together with them. It’s love, friendship and joy that makes us happy. Try to stop and think about what makes you happy and try to focus on this thingTry to be happy and think positive when you get up in the morning, don’t let yourself get irritated by small things in life, because is it really the small things that count

The reason for this different eye opener was "Armadillo evening", which I saw on TV2 yesterday. "Armadillo" is a kind of reportage or documentary about the Danish soldiers who are posted in Afghanistan. The documentary follows their everyday lives, their struggles and the lost life that goes with it. It was only a bit of the film that was shown, after which there was follow up discussion with politicians. This movie made a big impression on me, and I recommend, that you sit down and spend some of this following Sunday evening to watch this film and think about how you choose to spend your life.

xx
Sofie Louise

Ingen kommentarer:

Send en kommentar